Asterix at the Olympic Games

Asterix og Obelix deltar i de olympiske leker, og nå kan du bli med.

I Asterix at the Olympic Games reiser Asterix og de trofaste vennene hans til Hellas for å ta del i de olympiske leker, hvor romernes mester Brutus ligger an til å vinne. Dette kan den galliske delegasjonen selvsagt ikke godta.

Skjermbilde fra Wii-versjonen

Spillerne kan velge mellom Asterix, Obelix og hunden Idéfix og spille gjennom en original historie som foregår parallelt med hendelsene i filmen og tegneserien. Brutus har åpnet en portal mellom spillets verden, filmens verden og tegneserieverden, og det er opp til de modige gallerne å ordne opp.

I tillegg til den historiebaserte enspillerdelen får vi en rekke olympisk-inspirerte minispill som kan spilles av en eller to spillere.

Nå har Atari lansert en flerspråklig demo av Asterix at the Olympic Games. De har ikke gitt noen spesifikke detaljer om demoens innhold, men forteller enkelt og greit at den lar spillerne «prøve ut deler av spillet». Installasjonsfilen er på 562 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden