Atari gir ut Desperados 2

Etterfølgeren til Desperados: Wanted Dead or Alive er på vei, og det er Atari som skal gi den ut.

Desperados: Dead or Alive kunne egentlig best beskrives som Commandos i den ville vesten, og etterfølgeren ser ut til å følge samme oppskrift, men med litt mer fokus på action. I og med at originalen ble lansert i 2001, har selvfølgelig de tyske utviklerne i Spellbound blitt nødt til å gjøre en del forandringer for at etterfølgeren skal virke attraktiv når den kommer ut mot slutten av året, og en av disse er at spillet nå benytter seg av en moderne 3D-motor i stedet for den gamle 2D-grafikken.

Desperados 2: Cooper's Revenge skryter av en rekke nye taktiske muligheter, blant annet takket være det faktum at du når som helst kan velge om du vil se handlingen fra fugleperspektiv eller fra bak ryggen på spillkarakteren. Det betyr at du selv kan velge om gameplayet skal ha et strategisk, sanntidsstrategiaktig preg (slik som i originalen), eller om du heller vil spille Desperados 2 som et tredjepersons actionspill.

Du inntar rollen som en av seks helter, inkludert den berømte lykkejegeren John Cooper, og opplever en spennende historie med overraskende vendinger. Hver helt har sine spesialiteter, men alle kan klatre, snike, hoppe og gjemme seg i omgivelsene. Underveis i spillet får du besøke en rekke klassiske westernsettinger, som f.eks. støvete kløfter, spøkelsesbyer, indianerlandsbyer og militærfort. Under slagsmål og dueller er det meste i omgivelsene ødeleggbart, noe som skal sikre spilleren en filmatisk opplevelse.

Her er et knippe skjermbilder fra spillet:

Siste fra forsiden