Atari gir ut The Witcher

Atari har fortalt at de skal gi ut det etterlengtede actionrollespillet The Witcher i Europa.

The Witcher er et rollespill som er basert på den polske forfatteren Andrzej Sapkowski sine fantasybøker, og utviklerne forteller at fokuset deres er å skape et actionorientert rollespill som er visuelt fantastisk og enkelt å bruke, samtidig som det har en dyp og intrikat historie.

Nå har Atari kunngjort at de vil gi ut dette spennende actionrollespillet i Europa. Den europeiske lanseringen vil finne sted til våren neste år. The Witcher har allerede skaffet seg mye oppmerksomhet, blant annet takket være utviklerne i CD Projekt sitt ønske om å levere en spillverden som er mye mer "voksen" enn det vi finner i vanlige fantasyspill.

De forteller nemlig at verdenen er befolket av troverdige personligheter. Dessuten er den ikke sort/hvit med klare skiller mellom ondskap og godhet, og det er ikke slik at folk enten er skikkelig onde eller veldig snille. Et annet spennende element er at spillets oppdrag som oftest kan løses på flere forskjellige måter, og at spilleren også får mulighet til å ta valg som påvirker historien.

Mer informasjon om The Witcher kan du finne på spillets offisielle nettsted, som er fullspekket av skjermbilder, filmer, bakgrunnsinformasjon og gameplaydetaljer.

Siste fra forsiden