Atari kunngjør Boiling Point: Road to Hell

Atari har akkurat kunngjort Boiling Point: Road to Hell, som beskrives som et revolusjonerende førstepersons actionrollespill.

De som følger med vil utvilsomt huske at Boiling Point: Road to Hell, fra den ukrainske utvikleren Deep Shadows, også er kjent som Codename: Xenus. Nå som Atari har sikret seg utgivelsesrettighetene har de valgt å kunngjøre spillet på nytt, under det nye navnet.

Boiling Point er et innovativt førstepersons actionspill med sterke rollespillelementer. Det foregår i en stor og åpen verden hvor spilleren kan gjøre omtrent hva han vil og dra omtrent dit han vil (takket være en mengde kjøretøyer). Handlingen finner sted i Sør Amerika, hvor spillkarakteren leter etter sin forsvunne søster. Her kan han velge å hjelpe eller kjempe mot seks ulike fraksjoner, som alle har sine egne ambisjoner og mål.

Wim Stocks, som er visepresident i Atari sin salgs- og markedsføringsavdeling har dette å si:

- Boiling Point: Road to Hell vil flytte grensene for hva folk tror førstepersons actionspill kan gjøre, takket være den utrolig store spillverdenen og muligheten til å velge din egen vei gjennom spillet. Det å jobbe med Deep Shadows er svært spennende, da de bringer friske og innovative ideer til en sjanger som trenger nyskapning.

For mer detaljert informasjon om dette spillet kan du besøke produktsiden vår. Utgivelsesdatoen er foreløpig satt til våren 2005.

Siste fra forsiden