Atari snapper opp Ghostbusters

Får ny utgiver

Klart for spennende spøkelsesjakt i 2009.

Terminal Realitys Ghostbusters: The Video Game ble droppet da Activision og Blizzard slo seg sammen tidligere i år. Nå har tittelen funnet seg et nytt hjem.

Kaos i Ghostbusters: The Game.

Atari tar på seg ansvaret med å gi ut spillet.

– Ghostbusters: The Video Game er en fantastisk tilvekst til Ataris utgivelsesliste for 2009. Spillet har bygd opp forventninger og spenning hos spillere for å levere action av høy kvalitet. Det finnes ikke en bedre Ghostbusters-opplevelse enn dette, sier Atari-sjef Phil Harrison i en pressemelding.

Lisensinnehaver Sony Pictures er også glad for at deres spillprosjekt er tilbake på skinner.

– Som en av våre viktigste filmmerkevarer ville vi gjerne utvikle et spill som både kommer til å være spennende for gamle og nye fans. Med Atari har vi fått en utgiver som virkelig forstår konseptet, sier Mark Caplan i Sony.

Ghostbusters: The Game finner sted i New York, som nok en gang trues av overnaturlige slemminger. Spøkelsesjegerne må bruke en rekke fantasifulle våpen og duppeditter for å overvinne de spøkelsesaktige fiendene.

De fire heltene spilles av hele gjengen fra filmene (Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis og Ernie Hudson), som er samlet for første gang på 20 år.

Spillet kommer altså en gang i løpet av 2009, og gis ut på Wii, DS, Playstation 2, PC, Xbox 360 og Playstation 3.

Siste fra forsiden