Augustlansering for BioShock

Det etterlengtede skytespillet BioShock har blitt utsatt til august.

BioShock foregår i en enorm undervannsby som kalles Rapture. Opprinnelig var det meningen at Rapture skulle være det perfekte samfunnet, men slik gikk det ikke. Du har blitt strandet i de tragiske restene av byen, og nå må du prøve å komme deg unna før du blir offer for de genetisk manipulerte innbyggerne.

En av Raptures skumle innbyggere

Tidligere snakket utgiver Take 2 om at BioShock, som kommer til Xbox 360 og PC, skulle lanseres i juni. Nå har planene blitt endret, og spillets europeiske utgivelsesdato er fastsatt til 24. august, i følge Eurogamer og Computer & Video Games. Den amerikanske lanseringen finner sted noen dager i forveien, den 21. august.

BioShock kommer fra samme utviklerteam som laget klassiske System Shock 2 og er en blanding av førstepersons skytespill, snikespill og rollespill. En av de gledelige tingene med spillet er at det gir oss stor frihet til å løse problemene vi stilles overfor på mange ulike måter. Dermed får vi mulighet til å spille slik vi vil, ikke slik designerne har bestemt at vi skal spille.

Siste fra forsiden