Avansert strategi i nytt Combat Mission

Hardkokte strategientusiaster: Velkommen til himmelen. Eller, mer nøyaktig, Combat Mission: Shock Force.

Battlefront har nå avdekket nettstedet til det nyeste Combat Mission-spillet, og her er det mye å glede seg over hvis du liker strategispill. Combat Mission: Shock Force tar serien et langt steg fremover i forhold til grafikk, noe skjermbildene på spillets nettsted demonstrerer.

Høyt detaljnivå i Shock Force

De tidligere Combat Mission-spillene har alle foregått under andre verdenskrig, men Shock Force sier farvel til den konflikten. I stedet tar spillet for seg en fiktiv konflikt i Syria, hvor en radikal ny regjering har fått NATO på uinvitert besøk. Dette betyr at vi både må hanskes med konvensjonelle og ukonvensjonelle fiender (sistnevnte inkluderer alt fra selvmordsbombere til spioner).

Omfattende strategispill

Kamphandlingene foregår i varierte omgivelser, og vi får alt fra store skoger og fjellområder til ørkener, landsbyer og byer. Som vanlig loves vi høy realisme, i forhold til viktige detaljer som skademodellering, enhetenes individuelle egenskaper (blant annet i forhold til hva de kan se) og autentisk kontroll av de stridende styrkene.

Spillet får en omfattende historiedrevet kampanje med varierte oppdrag. Selvfølgelig serveres vi også flerspillermodus og en haug av enkeltstående oppdrag. En artig detalj er at hvis du synes den asymmetriske konflikten mellom NATO og de syriske styrkene blir for kjedelig, kan du sette opp kamper mellom to NATO-styrker eller to syriske styrker om du ønsker det.

Shock Force kan spilles på to måter: I sanntid eller i "turbasert" modus (slik som i de tidligere spillene i serien). Utviklerne forteller at sanntidsmodusen lar deg oppleve spillet på en helt ny måte, og gi ordre mens kamphandlingene raser rundt deg.

For mer informasjon om Combat Mission: Shock Force kan du stikke innom spillets nettsted.

Siste fra forsiden