Avencast: Rise of the Mage

Nå kan du teste en spillbar demo av actionrollespillet Avencast: Rise of the Mage.

Avencast: Rise of the Mage er et nytt actionrollespill fra Lighthouse Interactive og Clockstone Software. Spillet minner i utgangspunktet om kjente titler som Diablo og Titan Quest, men låner også mange elementer fra actionpregede slåssespill og skytespill, noe som skal gjøre det grunnleggende gameplayet mer spennende.

Dessuten har utviklerne hentet inspirasjon fra klassiske eventyrspill, og Avencast leverer en rekke gåter og massevis av datastyrte figurer. Utforsking og sideoppdrag er også viktige elementer i spillet. Totalt får vi over seksti angrepsbevegelser og magiske formularer, og over hundre typer utstyr.

Nå har Lighthouse Interactive lansert en spillbar demo av Avencast: Rise of the Mage. Denne lar oss teste spillets unike kamp- og magisystem, og kjempe mot demoniske fiender. Demoen inkluderer også en øvingsdel, slik at vi er bedre rustet når demonene angriper. Installasjonsfilen er på 309 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om Avencast: Rise of the Mage finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden