Axis & Allies

Da er det tid for å stille tidsmaskinen inn på andre verdenskrig igjen, og teste den nylanserte demoen av sanntidsstrategispillet Axis & Allies, fra Atari og TimeGate Studios.

I Axis & Allies får du spille som en av de fem supermaktene under andre verdenskrig, og kampene foregår over hele verden (fra Stillehavet til Afrika og Europa). Spillet kommer med autentiske kjøretøy og utstyr, men det følger ikke virkelighetens historie slavisk, og handlingene dine vil kunne påvirke hvordan resten av krigen utspiller seg.

Utviklerne i TimeGate Studios (kjent bl.a. fra Kohan-spillene) skryter av en unik organisering av enheter, muligheten til å kommandere enheter på land, sjø og i lufta samtidig, dynamiske front- og forsyningslinjer og muligheten til å jobbe sammen med (og mot) kjente generaler og ledere fra andre verdenskrig.

Den nylanserte demoen inneholder to øvingsoppdrag, ett enspilleroppdrag (som tar for seg slaget ved Stalingrad), samt et verktøy som genererer tilfeldige kart som du kan spille i alene eller over LAN/Internett mot tre andre spillere.

Demoen er på 275 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden