Backpacker 3-utvidelse neste år

Backpacker 3, som vi nettopp har publisert en omtale av, får en ekpansjonspakke neste år. Utvidelsen kommer i følge Pan Vision til å inneholde nye spørsmål, nye reisemål, nye arbeidsplasser og reiseeventyr som alle er forbundet med hverandre.

Backpacker 3 er videreføringen av den populære spillserien hvor du skal loffe verden rundt, og jobbe deg fra sted til sted. Her kan du besøke over hundre forskjellige destinasjoner, i det du tjener penger på å svare på hele ni tusen spørsmål innenfor forskjellige teamer slik som dyreliv, kultur, underholdning, samfunn og finans. Hele familien er velkommen, og de minste kan spille i det vesentlig enklere junior-moduset.

Nå legges planene for et tilleggssett med nye reisemål og yrker, med lansering til våren. Som i Backpacker 3, kan spilleren velge mellom spørsmål og oppgaver for junior og voksne, slik at hele familien kan konkurrere mot hverandre.

- Vi merket tidlig hvor utrolig populært og etterspurt Backpacker 3 var, og dette ble bekreftet ved at spillet umiddelbart havnet på 7. plass på topp-10 listen i Norge. Dette førte til at vi faktisk startet med planleggingen av en utvidelsespakke så fort vi bare kunne. Vi kommer til å fokusere på å gi spilleren en spillopplevelse som på en eller annen måte skiller seg fra Backpacker 3, forteller Anette Eriksson, produktsjef hos Pan Vision.

For mer informasjon rundt Backpacker 3 kan dere lese vår omtale. Vi kommer tilbake med omtale av tilleggspakken så snart den ankommer redaksjonen.

Siste fra forsiden