Bad Company 2-beta tar av

Og flere betanøkler er på vei.

At Battlefield: Bad Company 2 er en etterlengtet tittel, er tydeligere enn noensinne etter at statistikk fra betalanseringen til PC nå er offentliggjort.

Stort press på serverne

Multiplay, som er en av EAs offisielle server-leverandører for Bad Company 2, la frem tall som viser rekord-etterspørsel etter betaen som ble tilgjengelig 28.januar.

Tallene ble avslørt 21 timer etter lanseringen, og da kunne Multiplay blant annet konstatere at over 100.000 nye kontoer ble opprettet hos leverandøren og at server-pågangen var intens.

– Vi har aldri opplevd slik etterspørsel. På det meste hadde vi over 10.000 oppkoblinger per sekund på serverne, sa Multiplay-sjef Craig Fletcher. Serverkapasiteten måtte visstnok firedobles for å møte etterspørselen.

De 10.000 betanøklene som var tilgjengelig ble revet bort på under tre timer. Multiplay lover at flere nøkler er på vei, men det er usikkert når disse bli tilgjengelig. Sjekk hjemmesiden for oppdateringer.

En demo av Bad Company 2 er allerede tilgjengelig på Xbox Live, og 4.februar slippes også en demo på Playstation Network. Spillet lanseres til alle tre plattformer den 5.mars. Sjekk for øvrig ut den nye multiplayer-videoen fra spillet under.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden