Baldur's Gate 3 - dato

Baldur's Gate 3 får sin offisielle lansering til sommeren

Ut av early access i august.

Larian Studios har omsider avslørt når Baldur's Gate 3 får sin endelige lansering. Spillet skal ut av early access i august 2023, bekreftet utvikleren under nattens The Game Awards-show.

Ved siden av kunngjøringen slapp Larian også en ny trailer for opplevelsen. Videoen – som du kan se over – viser glimt fra flere av spillets filmsekvenser.

Early access-perioden er riktignok ikke helt over enda. Oppdateringen Patch 9 skal ut en gang i løpet av de neste månedene. Denne vil etter planen lansere en ny spillbar klasse.

Ytterligere detaljer om både Patch 9 og fullversjonen av Baldur's Gate 3 vil avsløres 14. desember, i en ny utgave av Larian-showet Panel from Hell.

Vi testet early access-versjonen tilbake i oktober 2020, og skribent Alexei Smirnov kom fra det med et positivt førsteinntrykk.

– Førsteinntrykket tilsier at den ferdige versjonen av Baldur's Gate 3 kommer til å lykkes i å bringe en episk og tidsmessig Dungeons & Dragons-kampanje til den digitale verden slik Baldur's Gate 1 og 2 gjorde i sin tid. Og det er vel strengt tatt det viktigste for Larian Studios og folka bak Dungeons & Dragons.

Her finner du flere nyheter fra The Game Awards 2022 »

Siste fra forsiden