Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3-utvikleren håper å få ferdig spillet til neste år

Larian kan ikke garantere noe, men bekrefter at spillet ikke kommer i 2021.

Larian Studios

Arbeidet med Baldur's Gate 3 durer videre, men lansering er enda et stykke unna. Det bekreftet Larian Studios denne uken.

Baldur's Gate 3 er ute i early access.
Larian Studios

I et intervju med Gamespot forklarte spillsjef Swen Vincke at målet er å få spillet ut av early access i løpet av 2022. Han ville riktignok ikke gi noen garantier, men kunne i hvert fall si med sikkerhet at Baldur's Gate 3 ikke får sin fullverdige lansering i år.

– Vi prøver virkelig å få ferdig spillet til neste år. Det kommer ikke i år, det er helt sikkert. Men vi jobber veldig hardt med å få på plass alt sammen. Det er et stort spill og det fortjener å få den nødvendige utviklingstiden, påpekte Vincke.

Baldur's Gate 3 kom til early access i oktober 2020. Den gang sa Larian at perioden med tidlig tilgang ville vare i minst ett år, og takket være koronapandemien og arbeid hjemmefra har ting tatt enda lenger tid enn det utvikleren forventet.

Teamet jobber nå med en ny early access-oppdatering, som visstnok skal være like rundt hjørnet. Denne byr på diverse endringer basert på tilbakemeldinger fra spillere, og spillsjefen hintet blant annet om justeringer til kampsystemet og bedre veiledningssystemer for nye spillere.

Baldur's Gate 3 er tilgjengelig i early access for PC og Google Stadia.

LES OGSÅ: Biowares nye sjef har som mål å gjenopprette studioets rykte »

Siste fra forsiden