Nytt Star Wars-MMO på vei

Barnevennlig fra Sony

Star Wars: Clone Wars Adventures er et gratis spill fra skaperne av Everquest og Free Realms.

Sony Online Entertainment har kunngjort Star Wars: The Clone Wars Adventures, et massivt flerspillerrollespill for den yngre garde. Spillet ser ut til å følge i Free Realms fotspor, og skal tilby et "morsomt og sikkert onlinemiljø for barn og familier".

Vi loves ifølge pressemeldingen massevis av minispill, dynamiske aktiviteter og sosiale hendelser, og spillerne får mulighet til å kjempe side om side med figurer som Obi-Wan Kenobi, Yoda, Anakin Skywalker og Ahsoka Tano.

Minispillene inkluderer en variant av "tower defense"-sjangeren hvor du må overvinne angripende roboter, muligheten til å reise rundt i et Starfighter-romskip og et spill hvor du må programmere roboter.

Som tittelen og skjermbildene indikerer er spillet basert på den animerte The Clone Wars-serien, og Sony Online Entertainment skal ha gjort sitt ytterste for å levere en opplevelse som er trofast mot den vi kjenner fra serien.

Spillet blir gratis å spille, men som vanlig med slike gratissatsninger inkluderer det massevis av gjenstander som kan kjøpes for ekte penger (via mikrotransaksjoner). Lanseringen finner sted til høsten, og du kan stikke innom det offisielle nettstedet for en trailer (eller Voodoo Extreme for noen skjermbilder).

Siste fra forsiden