Battlefield 2 er ferdig

Digital Illusions har akkurat lagt siste hånden på Battlefield 2, og det etterlengtede spillet er nå sendt til fabrikkene for masseproduksjon.

I Battlefield 2 får du kjempe for en av tre fraksjoner, nemlig USA, Kina og en nyetablert arabisk allianse. Du får kontrollere over 30 nye toppmoderne kjøretøy og ved hjelp av avanserte våpen kan du kjempe på slagmarker som inneholder over 64 spillere samtidig. Digital Illusions lover enorme og detaljerte miljøer, og du får blant annet drive urban krigføring i store byer og krige i fjerne skoger.

Spillerne får mulighet til å danne formelle lag eller jobbe bak kulissene som kommandører som gir ordre til andre spillere, men som selv ikke tar del i kampene. Jo bedre du spiller, jo bedre rang vil du få (du starter som rekrutt og kan ende opp som general), og gode spillere belønnes med medaljer, nye våpen, "klistremerker" på kjøretøyene og liknende.

Nå er Battlefield 2 ferdigutviklet og sendt til fabrikkene for produksjon. Spillet skal gis ut av Electronic Arts, og i vår del av verden kommer det i salg 23. juni. For mer informasjon om spillet kan du sjekke vår produktside eller det offisielle nettstedet.

EA har for øvrig nylig lansert en trailer fra spillet. Du finner den her:

Siste fra forsiden