Battlefield 2: Special Forces tilgjengelig nå

Battlefield 2: Special Forces debuterer i dag som det første EA-spillet som kan kjøpes og lastes ned fra nettet.

I en oppdatering på EA sin produktside for Battlefield 2: Special Forces, går det i dag frem at tilleggspakken i sin helhet er tilgjenglig for nedlasting fra dag, så lenge du har pengene klare (200 kroner) og allerede eier Battlefield 2. Man vil riktignok ikke kunne nyte noe av ekspansjonspakken før 22. november, som er den amerikanske lanseringsdagen, men man slipper å bevege kroppen sin til en spillbutikk, og en får også glede av alt som er nytt hele to dager før tilleggspakken slippes i Norge.

Til informasjon så selger forøvrig amerikanske og europeiske nettbutikker samme tilleggspakke 30-40 kroner billigere. Da får du med manual og DVD-cover, og kan fremdeles bli sittende hjemme. Det er en tankevekker at prisen for nedlasting blir stående på amerikansk veil. pris, selv om EA kutter mellomleddene.

Battlefield 2: Special Forces er den første tilleggspakken til Battlefield 2. Her introduseres vi for spesialtrente soldater med utstyr som vanlige soldater bare kan sikle etter. Blant det viktigste nye utstyret finner vi tåregass-granat, sjokkgranat, nattkikkert, entrékrok og mulighet for å skyte ut wire for å komme seg fra hustak til hustak. De nye brettene vil foregå i urbane og åpne områder, og inneholde en god blanding mørke og lyse områder.

Spillet får mindre fokus på kjøretøyer og fly, men fremdeles full støtte for 64 spillere per brett. Vi blir introdusert for seks nye hærer: Navy Seals, British SAS, Russian Spetznaz, MEC Special Forces og to terrorgrupper, samt ti nye kjøretøyer og tolv nye våpen.

Battlefield 2: Special Forces er tilgjenglig i norske butikkhyller fra og med 24. november. En kopi av Battlefield 2 er nødvendig for å installere tilleggspakken.

Siste fra forsiden