Battlefield 2 (versjon 1.03)

I dag lanserte Electronic Arts endelig versjon 1.03 av Battlefield 2. Mange tusen frustrerte spillere kan forhåpentligvis se frem til et mer sømløst spill.

Battlefield 2 var et gjennomført bra spill, men var likevel ikke fritt for feil ved lansering. En hasteoppdatering ble sluppet ikke lenge etter utgivelsen, men påførte flere feil enn den rettet opp i. Dermed måtte en ny patch mer eller mindre fokusere på å gjøre det godt igjen. I dag slapp Electronic Arts endelig den første virkelig store, og sårt etterlengtede oppdateringen, som vil gjøre slagmarken til et bedre sted å være for tusenvis av frustrerte spillere.

Oppdateringen inneholder en lang rekke forbedringer. Blant annet kommer en moderne versjon av det meget populære Wake Island-brettet fra Battlefield 1942. Folkets frigjøringshær har invadert Wake og truer forsyningene til amerikanerne. Den amerikanske marinen må inn for gjenvinne kontrollen på øya.

For første gang er det mulig å endre klan-taggen i brukernavnet ditt akkurat når du selv vil, som betyr at det er slutt på å opprette ny konto hvis du skifter klan, eller om klanen din skifter navn. Det skal nå også være mye enklere å finne dine favorittservere, uten at man behøver å søke etter dem gjennom hele listen over tilgjengelige servere.

Det er nå mye lettere å få øye på hvor nye forsyninger slippes, ettersom det vises på både hovedkartet og 3D-kartet. Videre vil det ikke lenger være mulig å drepe en lagkamerat ved å dulte borti med stridsvognen, men det anbefales likevel å unngå treff ved stor hastighet. Spillerne får nå også poeng for å ødelegge kommandørens leketøy, og kommandøren og laglederen kan ikke lenger bytte side.

Mange setter nok pris på at det blir vesentlig vanskeligere å samarbeide for å gi en spiller høy poengsum på en ”ranked” server, og anti-luft-skyts er nå mye mer effektive mot raskt bevegende fartøy.

For en komplett liste over hva som er gjort siden sist, anbefaler vi en titt på det offsielle endringsdokumentet fra EA.

Oppdateringen på 171 MB kan lastes ned her:

Viktig: Installasjonsprosedyren krever av en eller annen grunn at du har minst 1,6 GB ledig harddiskplass på C:

Siste fra forsiden