Battlefield 2 (versjon 1.12)

I forbindelse med lanseringen av Battlefield 2: Special Forces, har EA nå sluppet en ny stor patch til Battlefield 2.

I går ble Battlefield 2: Special Forces lansert i USA, og i morgen kan også nordmenn kjøpe den første tilleggspakken til Battlefield 2 i butikkene. Her introduseres vi for spesialtrente soldater med utstyr som vanlige soldater bare kan sikle etter. Blant det viktigste nye utstyret finner vi tåregass-granat, sjokkgranat, nattkikkert, entrékrok og mulighet for å skyte ut wire for å komme seg fra hustak til hustak.

Samtidig med lanseringen av tilleggspakken, slapp EA en ny 287 MB stor patch til Battlefield 2. Blant endringene denne gangen kan det nevnes at spillet ikke lenger krasjer når spilleren velger våpen med scrollehjulet, mens han/hun styrer et bombefly. Entrékroken og wiren er fjernet fra utstyrspakken i The Iron Gator-brettet, og både kroken og wiren har fått forbedret kollisjonsdeteksjon. Servere som kjører Battlefield 2: Special Forces er nå representert med et grønt 2-tall i serveroversikten, og grafikkinnstillingene for en rekke kort i GeForce FX 5900-serien, samt GeForce PCX 5900 er nå satt til lavt som standard.

Merk: Du er nødt til å reinstallere pathen, hvis du installerte den før du installerte tilleggspakken Battlefield 2: Special Forces. Hvis ikke får du ikke tilgang på servere som er oppgradert til versjon 1.12.

Battlefield 2: Special Forces er i salg i norske butikker i morgen, men kan allerede kjøpes og lastes ned via EA sin nye download-tjeneste.

Siste fra forsiden