Battlefield 2

Electronic Arts og Digital Illusions har akkurat gitt ut en kort trailer fra det neste Battlefield-spillet.

På tross av at denne traileren fra Battlefield 2 er kort (den varer i litt over et halvt minutt), er det ikke fritt for at den gir et rimelig spennende inntrykk av hvordan det neste Battlefield-spillet kommer til å arte seg. Vi får se heftig kamp i smale bygater, hvor en tanks ser rimelig uovervinnelig ut helt til infanteristene får eksplosiv hjelp fra oven.

Grafikken virker flott, og det ser ut som spillet vil bruke realistisk fysikk, noe som alltid er med på å gjøre gameplayopplevelsen mer autentisk, samtidig som det gir nye muligheter for spillerne. Skal vi flisespikke, legger vi merke til synsrekkevidden fra flyet, som foreløpig ser litt kort ut. Forhåpentligvis blir det mulig å stille denne opp i det ferdige produktet, som tross alt ikke skal lanseres før til neste år.

Battlefield 2 foregår som kjent i moderne tid, og inneholder tre fraksjoner: USA, Kina og en nyetablert arabisk allianse. Totalt kommer spillet med over 30 nye toppmoderne kjøretøy, og tillater slag hvor over 100 spillere kan spille samtidig. For mer informasjon om spillet kan du sjekke produktsiden vår.

Den nylanserte traileren er på litt over 4 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden