Battlefield 2142 er bekreftet

Ryktene om Battlefield 2142 bekreftes nå av amerikanske PC Gamer, som har en stor sak om spillet i mai-nummeret deres.

Nettstedet Joystiq melder om at Mai-nummeret av det amerikanske bladet PC Gamer kommer med en åttesiders artikkel om det neste spillet i Battlefield-serien. Som ryktene ville ha det til for en tid tilbake, kommer dette spillet til å foregå omtrent 140 år inn i fremtiden, og dagens Battlefield-arsenal byttes ut med stridsvogner og kamproboter (men ikke vær redd for at det hele blir for futuristisk - laservåpen får vi for eksempel ikke).

Etter at en ny istid har skapt kaos for menneskeheten, har verdens mektigste nasjoner gått til kamp mot hverandre for å sikre seg de gjenværende isfrie områdene. Kamphandlingene i Battlefield 2142 finner sted i det nordlige Afrika, og de to fraksjonene som kjemper mot hverandre er American-European Alliance og Pan Asian Coalition. Førstnevnte består av amerikanske og vesteuropeiske styrker, mens sistnevnte består generelt av russere og asiater.

I tillegg til en hel haug nye kjøretøy og våpen, fortelles det at vi får rollespillelementer i klassesystemet, muligheter for at enkelte enheter kan gjøre seg usynlige og mulighet for at gruppeledere kan plassere ut "respawn"-punkter for laget sitt. Ellers fortelles det om en ny spillmodus, nye muligheter for kommandørene, en omfattende "buddy"-liste og muligheten for å samarbeide mot datastyrte motstandere.

Battlefield 2142 skal visstnok lanseres til høsten. For å se hvordan det tar seg ut, kan du ta en titt på traileren fra PC Gamer sin coverdisk. Du finner den på YouTube.

Battlefield 2142
Windows
PC

Les også

Siste fra forsiden