Battlefield 2142 er ferdigutviklet

EA har nå kunngjort at Battlefield 2142 er ferdigutviklet, og klar for avsluttende testing.

I en kort kunngjøring på det offisielle Battlefield-nettstedet proklameres det stolt at Battlefield 2142 har blitt ferdigutviklet. Etter måneders intern testing og balansering, er det nå EA sin kvalitetssikringsdivisjon som skal ta seg av den siste testingen, for å sjekke om spillet er klart til butikkene. Om de er fornøyd, sendes spillet videre til masseproduksjon.

Battlefield 2142 foregår i fremtiden, og dagens Battlefield-arsenal byttes ut med stridsvogner og kamproboter (men uten laservåpen). Etter at en ny istid har skapt kaos for menneskeheten, har verdens mektigste nasjoner (American-European Alliance og Pan Asian Coalition) gått til kamp mot hverandre.

I tillegg til en hel haug nye kjøretøy og våpen, fortelles det at vi får rollespillelementer i klassesystemet, muligheter for at enkelte enheter kan gjøre seg usynlige og mulighet for at gruppeledere kan plassere ut "respawn"-punkter for laget sitt. Ellers fortelles det om en ny spillmodus, nye muligheter for kommandørene, en omfattende "buddy"-liste og muligheten for å samarbeide mot datastyrte motstandere.

EA planlegger å slippe Battlefield 2142 den 19. oktober her til lands. Digital Illusions og EA har tidligere fortalt at de vil gi ut en demo av spillet litt før lansering, så det er forhåpentligvis ikke spesielt lenge til vi får teste hvordan denne serien med tradisjonelt konvensjonelle krigsspill har klart overgangen til en science-fiction-setting.

Siste fra forsiden