Battlefront sikrer seg Theatre of War

Nå har Battlefront sikret seg utgivelsesrettighetene til Theatre of War (tidligere kjent som WW2 RTS), fra skaperne av IL2 Sturmovik.

Den lille utgiveren Battlefront har gjort det som kanskje blir årets største kupp innenfor strategispillmarkedet, nemlig å sikre seg utgivelsesrettighetene til et av de mest etterlengtede spillene i sjangeren; Theatre of War fra 1C Maddox Games. Lanseringen vil finne sted mot slutten av året, og for øyeblikket har Battlefront kun fortalt at de vil lansere det i nedlastbar versjon og via postordre.

I Theatre of War får vi ta del i autentiske slag fra andre verdenskrig og kommandere hundrevis av ulike enheter i fem ulike kampanjer (USA, Storbritannia, Sovjet, Tyskland, Frankrike og Polen). Battlefront beskriver spillet som en kampsimulator i sanntid, hvor fokuset helt og holdent er på realisme, detaljer, historisk nøyaktighet og ekte taktikk fra slagmarken.

Blant de realistiske funksjonene finner vi en ekstremt nøyaktig skademodell, ødeleggbare miljøer, autentiske formasjoner og muligheten til å plukke opp våpen og ammunisjon fra falne soldater eller ta over kjøretøyene deres. Kampene foregår på dynamiske slagmarker og i alle årets fire sesonger, og for maksimal ødeleggelse kan du kalle inn luft- og artilleristøtte.

Ellers loves vi heftig grafikk, et brukergrensesnitt som er enkelt å lære, mulighet for flerspiller over nettet og lokalt nettverk, avansert kunstig intelligens og mye mer. Ta en titt på det offisielle nettstedet for et virtuelt lastebillass med skjermbilder, samt trailere, forum og mer informasjon om gameplayet i Theatre of War.

Siste fra forsiden