Battlestations: Midway får etterfølger

En finansmelding fra SCi har røpet at det kommer et nytt Battlestations: Midway-spill.

Eurogamer har tatt en titt på den nyeste finansmeldingen til SCi, som eier spillutgiveren Eidos, og der fant de blant annet ut at det jobbes med et nytt Battlestations: Midway-spill. Finansrapporten forteller at Battlestations: Midway umiddelbart gikk til topps på den britiske bestselgerlisten etter at det kom ut, og at SCi vil fortsette å bygge franchisen videre, og at en etterfølger er på vei.

Battlestations: Midway

Når denne etterfølgeren kommer og hvordan den kommer til å arte seg vet vi ikke. Det er heller ikke klart hvilke formater den kommer til, men med tanke på at originalen kom til Xbox 360 og PC, er det vel rimelig sikkert at etterfølgeren kommer til disse formatene. Originalen var opprinnelig også under utvikling for PS2, så en PS3-versjon er heller ikke spesielt usannsynlig.

Battlestations: Midway er et taktisk strategispill som gjenskaper kjente sjøslag fra andre verdenskrig. Spilleren kan kontrollere mange ulike fartøy i realistiske og hypotetiske kamper. En flåte inneholder skip, kapteiner, offiserer og mannskap med ulike egenskaper. Egenskapene kan utvikles med elementer fra rollespill. For å seire må man være et effektivt team.

For å finne ut mer om spillet kan du lese vår omtale.

Siste fra forsiden