Battlestations: Midway utsatt til 2007

Eidos har fortalt sjøkampspillet Battlestations: Midway har blitt utsatt til 2007.

Battlestations: Midway har allerede blitt forsinket flere ganger, og det var opprinnelig meningen at det skulle komme til PC, PS2 og Xbox. Nå er det kun PC og Xbox 360-eiere som kan se frem til dette sjøkampspillet, men i følge Eidos må de nok vente litt lenger enn det som opprinnelig var planen.

Forrige gang vi hørte noe fra Eidos om dette spillet, skulle det nemlig lanseres denne høsten. Nå har de imidlertid kunngjort at spillet ikke kommer før til neste år, og en av grunnene til forsinkelsen ser ut til å være at spillet oppgraderes grafisk. Eidos-produsent Klaude Thomas forteller at Xbox 360 gir dem mulighet til å levere et detaljnivå som ikke var mulig tidligere, og i høyere oppløsning enn før.

Battlestations: Midway følger marinerekrutten Henry Walker, som opplever krigen i Stillehavet fra amerikanernes synsvinkel. Spillet er en relativt unik blanding av actionspill og taktisk strategispill hvor du får delta i store sjøkamper (med både slagskip, ubåter og fly), og i tillegg til å få taktisk kontroll over enhetene dine, kan du kontrollere dem direkte som i et actionspill.

Spillet utvikles av Eidos Studios Hungary. Mer informasjon om Battlestations: Midway kan du finne på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden