Battlestations: Midway

Klar for litt maritim strategi i helga? Da passer kanskje denne PC-demoen av Battlestations: Midway.

Battlestations: Midway er et sanntids taktisk strategispill i 3D, som gjennskaper de maritime kampene som foregikk under andre verdenskrig. Spilleren kan kontrollere mange ulike fartøy i realistiske og hypotetiske kamper. En flåte inneholder skip, kapteiner, offiserer og mannskap med ulike egenskaper. Egenskapene kan utvikles med elementer fra rollespill. For å seire må man være et effektivt team. De ulike episodene i spillet, følger hverandre på en historisk måte.

Spilleren kan velge mellom å kontrollere fra amerikansk, engelsk, tysk eller japansk side av krigen. Gjennom kampanjen har spilleren anledning til å klatre oppover i karrierestigen, fra å være den lavest rangerte kapteinen til en allmektig admiral. Utviklerne lover utrolig realistiske miljøer, med god hjelp fra Black Sun-motoren. Det vil også være støtte for flerspilling over LAN eller Internett.

Lite er sagt om innholdet i denne demoen. Det vi imidlertid vet er at den veier 571 MB og inneholder ett kart som kan spilles i LAN eller på Internett.

Battlestations: Midway slippes i norske butikker 9. februar.

Siste fra forsiden