Besieger

Besieger er et sanntidsstrategispill i full 3D fra skaperne av The I of the Dragon. Spillet henter inspirasjon fra virkelighetens historie og blander den med fantastiske og mytiske elementer. I Besieger sin spillverden lever vikinger og cimmerianere sammen i fred, helt til cimmerianerne plutselig angriper naboene sine. Det viser seg at en ond trollkvinne har tatt over makten i den cimmerianske hovedstaden, og nå må både vikinger og frie cimmerianere kjempe mot den nye trusselen.

Som spilltittelen Besieger tilsier er beleiringer av festninger og slott en viktig del av gameplayet. Du får mulighet til å bygge både storslagne og intrikate festninger for å motstå fiendens angrep, og må naturligvis også finne ut hvordan du skal klare å komme gjennom fiendens nærmest ugjennomtrengelige festningsmurer for å vinne. Det nytter ikke å hamre løs på fiendens murer med sverd og økser, her må angrepene planlegges i detalj, og uten spesialutstyr kommer du ingen vei.

Du får kontrollere begge sider av konflikten i løpet av spillet, og hver av dem har over 40 bygninger og 20 enheter. I tillegg kommer Besieger med heltekarakterer som kan oppgraderes etter hvert som de får erfaring. Spillet skryter av at du får mulighet til å forme landskapet ved hjelp av magiske formularer, og alt som befinner seg på det kan ødelegges. Du kan for eksempel sette fyr på store skoger eller lage fjell og daler ved hjelp av magi.

Den nylanserte demoen kommer med to enspilleroppdrag (som lar deg spille både som viking og cimmerianer) og fire flerspillermoduser, inkludert "siege", "death match", "artifact" og "battle". Demoen er på ca. 260 MB, og kan lastes ned herfra:

Besieger

Windows
Slippdato: 29. oktober 2004
Sjanger: Strategi
Utvikler: Primal Software
Utgiver: Toptronics

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen