Besøk Stalingrad i mars

Sanntidsstrategispillet Stalingrad, fra russiske 1C og DTF Games, vil bli lansert i Europa i mars.

Stalingrad bygger på Blitzkrieg-motoren og tar for seg hendelsene i og rundt byen Stalingrad (som i dag heter Volgograd) fra juni 1942 til januar 1943. Spillet inneholder to kampanjer - en for hver side i kamphandlingene, og kommer totalt med 36 hovedoppdrag, samt syv skjulte oppdrag. Landskapene hvor oppdragene foregår er bygget opp ved hjelp av taktiske kart og luftfotografier fra perioden.

Nå har den nystartede italienske spillutgiveren Black Bean kunngjort at de vil gi ut Stalingrad i Europa. Spillet vil bli lansert i mars, og blir dermed et av de første spillene Black Bean gir ut. Black Bean eies av den italienske Leader-gruppen, som blant annet eier Italias ledende uavhengige spilldistributør og bilspillprodusenten Milestone (som har stått for spill som Racing Evoluzione og Screamer-serien).

Det er ikke usannsynlig at Black Bean vil gi ut flere spill fra 1C i Europa, og de forteller at de ser frem til et sterkt samarbeid med det russiske spillselskapet. 1C forteller at de er veldig fornøyde med avtalen, og at de er glade for at europeiske gamere nå får sjansen til å prøve Stalingrad.

Siste fra forsiden