Bethesda bekrefter Oblivion-utsettelse

Det er på tide å avslutte all spekuleringen; Oblivion kommer ikke ut i år, og Bethesda har fortalt hvorfor.

For en ukes tid tilbake fortalte vi at Take 2, som gir ut The Elder Scrolls IV: Oblivion, hadde flyttet utgivelsen av spillet til neste år. Dette kom som en skuffelse for de fleste, og noen nektet rett og slett å tro at det var sant. Nå er imidlertid alt håp ute for de som hadde gledet seg til å spille Oblivion i juleferien; Pete Hines fra Bethesda har bekreftet at spillet er utsatt, og han har også fortalt hvorfor.

Grunnen til utsettelsen er, rett og slett, at spillet ikke er ferdig. Hines forteller at Bethesda har brukt mye mer tid på å optimalisere, teste og balansere Oblivion enn de har gjort på noen tidligere prosjekter, men at det fortsatt er arbeid som må gjøres, og at vi derfor ikke kan forvente å se spillet før tidlig 2006.

Hines forteller også at de vil oppdatere nettstedet til spillet en rekke ganger i løpet av tiden som kommer, slik at de som gleder seg kan få noen nye ting å kose seg med. Han avslutter med å fortelle at Bethesda setter pris på at folk er tålmodige, og at hele selskapet gjør det de kan for at denne tålmodigheten vil bli belønnet med det beste rollespillet de noensinne har spilt.

Hele posten hans kan du lese på det offisielle Elder Scrolls-forumet.

Siste fra forsiden