Bethesda kunngjør The Elder Scrolls IV

I det som kanskje er tidenes mest antiklimatiske spillkunngjøring har Bethesda Softworks fortalt at de jobber med The Elder Scrolls IV: Oblivion.

For litt over en uke siden startet det som så ut som en genistrek av en PR-kampanje. Et runetegn, en setning og et tall på forsiden til nettstedet til The Elder Scrolls-serien ble til en nedtelling som har blitt fulgt at tusenvis av rollespillinteresserte over hele verden. I dag ble nedtellingen ferdig, og Bethesda Softworks kunngjorde The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Oblivion kommer til PS3, Xbox 2 og PC og har vært under utvikling siden 2002. Spillet skal representere et kvantesprang fremover for rollespillsjangeren, ved å kombinere det frie gameplayet serien er så kjent for med fantastisk neste-generasjons grafikk. Svært spennende. Nå skulle vi gjerne likt å kunne fortelle mer om spillet, men dette var dessverre all informasjonen Bethesda har gitt på dette tidspunktet.

Vil du vite mer må du kjøpe det neste nummeret av et amerikansk spillmagasin som heter Game Informer, som vil inneholde en sniktitt på 12 sider, med massevis av detaljer og skjermbilder. Det kan nok bli lettere sagt enn gjort for mange nordmenn, men når bladet først kommer i salg om cirka to uker til er det nok tvilsomt at informasjonen forblir eksklusiv særlig lenge. Dessuten har Bethesda lovet å legge ut mer informasjon om spillet (samt noen skjermbilder) etter hvert.

Ta en titt på det offisielle nettstedet for å se kunngjøringen i detalj. Der kan du også ta en titt på framsiden til det neste nummeret av Game Informer, som består av et imponerende bilde hentet fra spillet. Vi kommer naturligvis tilbake med mer informasjon så snart vi får den.

Siste fra forsiden