Bethesda lanserer Mehrunes' Razor

Bethesda har lansert den til nå største miniekspansjonen til Oblivion. Dessuten kan rollespillentusiaster nå besøke nettstedet til The Dark Eye.

Mehrunes' Razor er et magisk våpen som kan drepe med ett kutt. Våpenet har lenge vært skjult, men nå har en Telvanni-magiker funnet en enorm ayleid-ruin hvor han håper å kunne finne det farlige våpenet. Planen hans er å bruke det for å styrte imperiet, men forhåpentligvis klarer du å finne våpenet før han gjør det.

Miniekspansjonen Mehrunes' Razor koster tre amerikanske dollar (ca. 18,5 norske kroner) fra Obliviondownloads, og er den største ekspansjonen Bethesda har lansert til nå. Her får vi et stort oppdrag, 17 magiske gjenstander, det største hulekomplekset i hele Cyrodiil, 12 nye bøker, notater og journaler og en mengde skjulte skatter. Merk at ekspansjonen kun fungerer om du har den nyeste oppdateringen til Oblivion.

Om du liker Oblivion, er sjansene forresten store for at du vil ha interesse av Drakensang: The Dark Eye, etterfølgeren til de klassiske Realms of Arkania-rollespillene. Drakensang beskrives som et episk gruppebasert rollespill, og det er knyttet store forventninger til prosjektet i rollespillmiljøet. Nå har utviklerne lansert et offisielt nettsted, som for øyeblikket kun inneholder skjermbilder og et forum.

Siste fra forsiden