Bethesda lanserer Oblivion-musikk

Lydsporet til Oblivion er nå til salgs via DirectSong, og Bethesda skal være i ferd med å begynne å jobbe med et nytt Elder Scrolls-spill.

The Elder Scrolls III: Morrowind hadde et noe begrenset lydspor, men den usedvanlig vakre tittelmelodien gjorde at det likevel høstet mange lovord fra pressen. Med Oblivion ser det ut til at Bethesda har investert enda mer i musikken, og nå har de lansert lydsporet via nettstedet DirectSong (hvor du også kan finne musikken til Guild Wars og Morrowind).

Hvis du ønsker å laste ned musikken fra Oblivion må du ut med 9,99 amerikanske dollar (cirka 67 kroner med dagens kurs), men om du bare har lyst til å sjekke hva vi kan forvente av musikk fra dette kommende rollespillet, kan du lytte til den første delen av de aller fleste sangene gratis.

Nettstedet Xbox 365 har nylig kjørt et intervju med Pete Hines fra Bethesda. Hovedfokuset i intervjuet er naturlig nok på Oblivion, men helt på slutten konkluderer artikkelforfatteren med et lite avsnitt hvor han forteller hva Bethesda er i ferd med å gjøre nå som dette storprosjektet er ferdigutviklet.

Her skrives det at, i følge Pete Hines, deles utviklerteamet i tre grupper. En av dem vil fokusere på oppdateringer, ekspansjoner og ekstrainnhold for Oblivion, en annen vil fokusere på Fallout 3, og en tredje vil jobbe med det neste Elder Scrolls-spillet. I løpet av intervjuet gjentar Pete Hines forøvrig at det for øyeblikket ikke er aktuelt med noe MMORPG-spill i Elder Scrolls-serien.

Siste fra forsiden