Bethesdas Star Trek-spill til Europa

Ubisoft har kunngjort at de vil gi ut Bethesdas kommende Star Trek-spill i Europa.

I går kunngjorde Ubisoft at de vil gi ut Star Trek: Legacy, Star Trek: Tactical Assault og Star Trek: Encounters i Europa. Alle de tre spillene skal lanseres i desember, i følge Ubisoft sin pressemelding.

Star Trek: Legacy kommer til Xbox 360 og PC, og vil omhandle hele Star Trek-historien, fra den originale serien med Enterprise til DS9 og Voyager. Du inntar rollen som en admiral over en gruppe krigsskip, som du kontrollerer i store og små kamper. Spillet foregår i enorme, tredimensjonale universer, og spillet fokuserer på kamp mellom romskip.

Star Trek: Tactical Assault, for PSP og DS gir oss sanntidsbasert kamp mellom romskip hentet fra det etter hvert så kjente universet, og kommer blant annet med to kampanjer som hver har mange valgmuligheter. Suksess i Star Trek: Tactical Assault er avhengig av taktisk manøvrering og klok utnyttelse av skipenes våpen og skjoldsystemer.

Star Trek: Encounters er et arkadeaktig romskytespill for PS2. Spillet inneholder skip, karakterer og våpen fra alle Star Trek-seriene, samt filmene. Totalt får vi over 60 forskjellige romskip, tre forskjellige spillmoduser (inkludert flerspiller) og oppdrag som gjenskape klassiske scener fra seriene og filmene.

Siste fra forsiden