Beyond Normandy: Assignment Berlin

Er du enda ikke lei av førstepersons skytespill hvor handlingen foregår under andre verdenskrig? Godt, for her er demo av nok et slikt spill.

Beyond Normandy: Assignment Berlin setter deg i rollen som amerikansk spesialsoldat i krigens siste fase. Oppdraget ditt var å fly til utkanten av Berlin, hoppe ut der (med fallskjerm, naturligvis) og ta deg vei til Rikskansleriet for å drepe en viss Obersturmführer Hartmann.

Takket være effektivt antiluftskyts falt denne planen sammen, og du ender opp et stykke øst for den tyske hovedstaden, midt i den tysk-russiske frontlinjen. Fra det rimelig håpløse punktet må du ta deg vei til Berlin og fullføre oppdraget ditt, helst før krigen slutter.

Spillet skryter av 14 historisk korrekte våpen, 10 oppdrag hvor du konfronteres med snikskyttere, intens kamp i gater og utbombede bygninger, Tiger-tanks og mye mer, samt detaljerte spillmiljø og realistisk fysikk.

Beyond Normandy: Assignment Berlin er et lavprisspill, og det er faktisk fullversjonen av spillet du kan laste ned fra lenkene under. Hvis du liker det du ser i demoen (som lar deg spille i 30 minutter) kan du kjøpe en aktiveringskode for å få tilgang til resten av spillet. I USA distribueres spillet av ValuSoft (som er eid av THQ), og det er usikkert om det blir å finne i butikkene her til lands.

Spillet, som er på 220 MB, kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden