Bilder fra DAoC: Trials of Atlantis

Onlinespillet Dark Age of Camelot fikk for ikke altfor lenge siden en ekspansjonspakke kalt Shrouded Isles. Nå kommer det hele tre til. De to første vil faktisk være fullstendig gratis.

En av dem vil kunne gi spillerne mulighet til å kjøpe egne hus, innrede dem og holde dem ved like (se skjermbildene under). Dette vil altså være en helt gratis ekspansjon som lastes ned over nettet. Den andre ekspansjonen har enda ikke fått noe navn, og svært lite informasjon er tilgjengelig om den. Det handler formodentligvis om å bygge ut kris-aspektet i Dark Age of Camelot. Krigene mellom de ulike spiller-landene er selve hovedelementet i spillet, og selskapet Mythic ønsker naturligvis å videreutvikle det.

Den tredje ekspansjonen forekommer i litt større format enn de andre, og vil derfor måtte kjøpes. Trails of Atlantis skal blåse enda mer nytt liv i spillet, og innfører elementer som kan få tilhengere til å bli våte i øyenkroken. Et helt nytt land vil bli lagt til, denne gangen under havet. Det vil si at nå kan endelig spillerne svømme under vannflaten. Og det ser unektelig pent ut. Vi fikk se det på E3, og grafikken er penere enn aldri før. Spillere kan tilsynelatende sitte på ryggen til haier, noe som formodentligvis er det samme som heste-systemet på land. Vannoverflaten sett fra undersiden ser nydelig ut, og figurene beveger seg svært realistisk i vannet. Grafikken får igjen en oppdatering, og bygger videre på forbedringene i Shrouded Isles. Dette var svært enkelt å se. Alt ser glattere ut, og animasjonene virker mye mer utviklet. Trials of Atlantis vil også innføre et konsept kalt Master Levels. Spillere vil kunne utvikle figurene utover det som har vært vanlig til nå, trolig ved å utfordre de nye elementene i ekspansjonen. Spillere vil også finne øyer og båter som skal ta dem mellom dem. Det vil naturligvis også være nye klasser og raser spillerne kan få tilgang til i ekspansjonen.

Trails of Atlantis skal etter planen lanseres på slutten av året.

Siste fra forsiden