Bilder fra Shade: Wrath of Angels

E3-messen er ikke bare om topp-profilerte storspill. Og selv om visse spill ikke vises frem på enorme TV-skjermer i hovedsalen, betyr ikke det at spillene ikke kan være like gode som dem som gjør det.

Det beviser Shade: Wrath of Angels på alle mulige måter. Spillet ser særdeles interessant ut, og for grafikk-fanatikerne der ute kan det sies at det på mange måter ligner litt på Doom 3. Lyseffektene imponerer, og teksturene er det som bør kalles hyperdetaljerte. Helt nydelig.

Gameplay-messig er det like interessant. Historien er en aldri så liten farse om engler og reising i tiden, men i frykt for å ødelegge hele spenningen røper vi ikke mer. Fokuset er horror og skrekk, og er delt opp i overkant av tredve oppdrag. Likevel er det ikke tradisjonelt level-basert i ordets typiske forstand. Det blir mer noe slik som Eternal Darkness til GameCube. Hovedpersonen reiser over hele verden i forskjellige tidsaldere. Fra det gamle Egypt til dagens samfunn. Spillet er et slags eventyrspill også. Du må overkomme forskjellige oppgaver, i kjent adventure-stil.

Shade: Wrath of Angles forventes lansert i oktober i år.

Siste fra forsiden