BioShock-demo på Xbox Live

Xbox 360-eiere kan nå se om BioShock er så fabelaktig som alle vil ha det til. Pluss: Ny trailer.

Microsoft og 2K Games har nå gitt ut en demo av BioShock på Xbox Live. BioShock er et førstepersons actionspill der hovedpersonen blir fanget i et undersjøisk helvete, og spillet regnes av mange som en av årets mest spennende lanseringer.

Se ny video fra BioShock

Vis større

Trailer: BioShock #2

Stikkord:
  • action
  • spill
  • bioshock
  • xbox 360
  • pc
  • skytespill


Den nylanserte demoen lar spillerne teste en tidlig del av spillet, og selv om den kanskje er litt kort skal den gi et godt inntrykk av stemningen vi kan forvente oss av fullversjonen, som kommer 24. august her til lands. Demoen er på litt over 1 GB, men vær oppmerksom på at serverne er under et kraftig press akkurat nå, så den kan ta litt tid å laste ned.

2K Games forteller at de jobber med en demo av PC-versjonen, og at denne vil lanseres før måneden er omme. Mer informasjon om PC-demoen vil snart dukke opp på Cult of Rapture, et offisielt nettsted for BioShock-miljøet.

Om du ikke har anledning til å teste demoen, kan du i det minste ta en titt på den nyeste traileren for spillet, som du får se ved å klikke på vinduet til høyre i denne artikkelen. Traileren gir et stemningsfullt innblikk i flere elementer som blir viktige i spillet.

Til slutt tar vi med en nyhet om utviklerne bak BioShock, Irrational Games. Som en integrert del av 2K Games vil de ikke lenger være kjent under sitt gamle navn, men i stedet hete 2K Boston. Irrationals australske studio har fått navnet 2K Australia.

Siste fra forsiden