BioShock lanseres i juni?

BioShock kan bli et av årets største spill, og nå ser det ut som lanseringen vil finne sted i juni.

For de som følger med på et forum dedikert til den nå nedlagte spillutvikleren Looking Glass Technologies (som blant annet stod for System Shock og de to første Thief-spillene) er dette gammelt nytt, for allerede i midten av desember postet en bruker ved navn "2K Elisabeth" at BioShock kom til å lanseres i juni.

Det var imidlertid ikke før i går at et større nettsted (amerikanske 1UP) oppdaget posten hennes, slik at nyheten kom ut til allmennheten. 2K Elisabeth postet også samme beskjed i forumet til nettstedet BioShock HQ, hvor hun la til at Xbox 360-versjonen og PC-versjonen kommer samtidig. 2K Elisabeth er en "community manager" for utgiveren Take 2, og skulle med andre ord ha god dekning for det hun sier.

BioShock kommer fra Irrational Games, som laget System Shock 2 (noe som forklarer sammenhengen med Looking Glass Technologies), og er en blanding av førstepersons skytespill, snikespill og rollespill. Spillet foregår i en enorm undervannsby befolket av resultatene av genetisk manipulering i stor skala.

Kent William Innholt tok en titt på spillet på fjorårets E3, og var definitivt imponert over det han så. Mer informasjon finner du i sniktitten hans.

Siste fra forsiden