BioWare snakker om fremtiden

Ray Muzyka og Greg Zeshuk fra BioWare har snakket med GameSpot, og fortalt litt om hvilke systemer den kanadiske superutvikleren planlegger å støtte i fremtiden.

Til nå har BioWare vært en utvikler som har prioritert PC og Xbox, men det ser ut til å kunne forandre seg. Selskapet vil fortsatt satse på å lage gode PC-spill, og de bekrefter også at de jobber med to spill for Xbox 360. Det er ikke klart når disse skal komme på markedet, men det ser ikke ut som de blir lanseringstitler (noe som sikkert er like greit, da Oblivion kan bli en hard nøtt å knekke, selv for veteranene i BioWare).

BioWare fortalte ikke noe mer om de to Xbox 360-titlene, annet enn å avkrefte at det var snakk om en versjon av det svært ambisiøse PC-rollespillet Dragon Age (selv om han ikke utelukket at det også vil komme til konsoll etter en stund). Han sa imidlertid at utvikleren også titter på andre konsollsystemer, noe som tyder på at fremtidige konsollrollespill fra BioWare også vil kunne komme til PS3 og Nintendo Revolution.

Det mest interessante som kom fram under intervjuet var imidlertid at BioWare ser ut til å vurdere å lage spill for håndholdt-markedet. Nå ser teknologien ut til å ha nådd et nivå hvor en håndholdt konsoll faktisk vil være i stand til å kjøre et spill av typen BioWare liker å lage. Om selskapet faktisk jobber med noen håndholdte titler akkurat nå kom imidlertid ikke frem.

Siste fra forsiden