Black Bean med nytt motorsykkelspill

Fart, spenning og autentisk kjørefølelse er noe av det Black Bean lover at SBK-07 Superbike World Championship vil levere.

Den italienske utgiveren Black Bean forteller Milestone-studioet deres er i ferd med å legge siste hånden på SBK-07 Superbike World Championship, som de beskriver som deres største utgivelse til nå. Spillet kommer i april, til PS2 og PSP. Versjoner til PC og Xbox 360 følger i oktober.

Bilde fra PS2-versjonen

SBK-07 Superbike World Championship kommer med de offisielle lagene (Ducati, Honda, Kawasaki, Suzuki og Yamaha), motorsyklene og førerne fra årets sesong, og gir deg sjansen til å prøve deg i fire ulike spillmodus ("quick race", "race weekend", "championship" og "challenges").

Black Bean hevder at Milestone har gjenskapt alle elementene fra SBK-universet, slik at spillet skal være så autentisk som mulig. De har til og med inkludert alle de vakreste "parasollpikene" fra mesterskapet, slik at spillerne får noe å glo på før selve løpet starter.

Ellers skrytes det av svært autentisk fysikksimulasjon og avansert kunstig intelligens, som skal sikre at de datastyrte motstanderne oppfører seg på akkurat samme måte som førerne de er basert på.

Siste fra forsiden