Black Myth: Wukong

Black Myth: Wukong har fått en ny trailer, ett år etter at spillet først overrasket stort

Se 12 nye minutter av actionrollespillet.

I fjor overrasket utvikleren Game Science spillverdenen da de viste frem Black Myth: Wukong. Nå har de sluppet en ny trailer, og spillet har ikke blitt mindre spennende siden sist. Den 12 minutter lange snutten som viser mer av spillet ser du øverst i artikkelen.

Nytt denne gangen er det at spillet har skiftet over til spillmotoren Unreal Engine 5, samt implementert støtte for oppskaleringsteknologien DLSS.

Actionrollespillet er tungt inspirert av den klassiske kinesiske novellen Journey to the West, og spillerne skal spille som Monkey King mens han hugger seg gjennom fiender på svært akrobatisk vis.

Journey to the West i spill

Den kinesiske novellen Journey to the West stammer fra det 16. århundre, og har vært et svært populært litterært verk i Øst-Asia siden den gang. Verket har også vært en fruktbar inspirasjonskilde for populærkultur og spill, Mest kjent er kanskje Akira Toriyamas populære mangaserie Dragon Ball.

I spillsammenheng er kanksje Enslaved: Odyssey to the West fra 2010 det spillet som er tydeligst inspirert av novellen. Spillet ble laget av Ninja Theory, som er mest kjent for Hellblade: Senua's Sacrifice i nyere tid.

Interessert i flere kinesiske spill?
TILBAKEBLIKK: Prince of Qin var det kinesiske svaret på Baldur's Gate og Diablo

Siste fra forsiden