Black Myth: Wukong

Black Myth: Wukong overrasket stort i fjor – nå har det fått ny trailer

Det kinesiske actionrollespillet byr på en ny smakebit.

Da kinesiske Game Science viste frem Black Myth: Wukong i fjor, fanget det oppmerksomheten til mange. Actionrollespillet er tungt inspirert av den klassiske kinesiske novellen Journey to the West, og spillerne skal spille som Monkey King mens han hugger seg gjennom fiender på svært akrobatisk vis.

I tandem med starten på det nye kinesiske året 12. februar, har de nå sluppet en ny trailer. Den ser du over.

Slik som sist virker det som om spillet er langt unna ennå. Helt i slutten av traileren forteller utviklerne at de jobber med å få inn folk på prosjektet fremdeles. Spillet er laget i Unreal Engine 4, og skal slippes på PC og konsoller.

Journey to the West i spill

Den kinesiske novellen Journey to the West stammer fra det 16. århundre, og har vært et svært populært litterært verk i Øst-Asia siden den gang. Verket har også vært en fruktbar inspirasjonskilde for populærkultur og spill, Mest kjent er kanskje Akira Toriyamas populære mangaserie Dragon Ball.

I spillsammenheng er kanksje Enslaved: Odyssey to the West fra 2010 det spillet som er tydeligst inspirert av novellen. Spillet ble laget av Ninja Theory, som er mest kjent for Hellblade: Senua's Sacrifice i nyere tid.

Interessert i flere kinesiske spill?
TILBAKEBLIKK: Prince of Qin var det kinesiske svaret på Baldur's Gate og Diablo

Siste fra forsiden