Black & White 2 slippes 6. oktober

De som elsket gudesimulatoren Black & White fra 2001 kan se frem til en herskende høst. EA og Lionhead har nå røpet lanseringsdatoen.

I gudesimulatoren Black & White fra 2001 gikk spillerne inn i rollen som en regjerende gud, på en liten øy langt ute i fantasi-land. Her var det mulig å regjere med jernhånd eller være god mot sine undersåtter, og hjelpe dem bygge opp en landsby og håndtere de dagligdagse problemene de små rakkerne kom over.

Black & White 2 tar det hele til et nytt nivå, men hovedingrediensene er der enda. Lionhead Studios lover et større og dypere spill der du har mange flere muligheter enn før og blir mindre avhengig av å pusle med små oppgaver som å hente mat til befolkningen din.

Spilleren skal holde kontroll på sitt folk, enten gjennom gode eller onde gjerninger, samtidig som en skal trene opp og holde styr på sitt eget kjæledyr. Dette kommer i form av forskjellige dyr, og vokser proporsjonalt med mat-inntak og generell trening. Nå blir det de større ting som teller: livet til dine trofaste undersåtter, for eksempel.

6. oktober er dagen stormannsgale bør merke seg. Da er spillet å finne i norske butikkhyller. Vi stiller naturligvis opp med en detaljert anmeldelse, men allerede 8. september kan dere lese våre inntrykk av en rykende fersk preview-versjon.

Siste fra forsiden