Black & White 2 utsatt en uke

For en drøy måned siden ble det offisielt at Black & White 2 skulle slippes 6. oktober. Nå har EA problemer, og må utsette lanseringen en uke.

I en oppdatering på Lionhead sitt offisielle nettsted snakker Sam Van Tilburgh, community-ansvarlig hos Lionead, om hvor hardt de har jobbet med Black & White 2, litt om den kommende oppdateringer som slippes 6. oktober, men ikke minst om dagens dårligste nyhet – spillet blir utsatt en uke for alle som ikke bor i USA, Irland eller Storbrittania.

Black & White 2 skulle opprinnelig lanseres synkront i hele verden (foruten i Norge hvor EA lanserer spill på torsdager), og Lionhead skyver ansvaret over på utgiveren Electronic Arts og deres logistikk.

- Vi er svært irriterte nå. Vi ønsket, og håpet på en lansering på samme tid i hele verden, slik at alle kunne starte å spille samtidig. Dessverre var oddsene i mot oss og dere; spillerne, skriver Van Tilburgh, før han avslutter med å sende en forbannelse til Electronic Arts.

Electronic Arts på sin side forklarer at europeere får en annen kode, som inneholder mer enn bare engelsk språk, og at det tok lengre tid å få denne koden ferdig. Den nye lanseringsdatoen er satt til 13. oktober i Norge. Det er ikke kjent hva som skiller denne koden fra den koden engelskmenn får nyte 7. oktober, eller hvorfor nordmenn må lide fordi tyskere, spanjoler eller kurdere skal spille på morsmålet sitt.

For mer informasjon om Black & White 2, anbefaler vi en titt på vår tidligere dekning i form av intervjuer, sniktitter og skjermbilder.

Siste fra forsiden