Black & White 2

Fem måneder etter butikklansering var det virkelig på sin plass med en offisiell demo av Black & White 2.

Peter Molyneux og hans fantasifulle utviklere i Lionhead Studios slo i oktober tilbake med gudesimulatoren Black & White 2. I Black & White gikk spillerne inn i rollen som en regjerende gud, på en liten øy langt ute i fantasi-land. Her var det mulig å regjere med jernhånd eller være god mot sine undersåtter, og hjelpe dem bygge opp en landsby og håndtere de dagligdagse problemene de små rakkerne kom over.

Black & White 2 tar det hele til et nytt nivå, men hovedingrediensene er der fremdeles. Spilleren skal holde kontroll på sitt folk, enten gjennom gode eller onde gjerninger, samtidig som en skal trene opp og holde styr på sitt eget kjæredyr. Dette kommer i form av forskjellige dyr, og vokser proporsjonalt med mat-inntak og generell trening. Målet er total herredømme over øya, gjennom å enten bygge opp en mektig hær eller lokke dine fiender til deg ved å imponere dem med storslåtte og uimotståelige byer.

Samtidig med annonseringen av den første utvidelespakken, slipper Lionhead endelig en spillbar demo av originalspillet. Demoen finner sted på et av de første landområdene fra fullversjonen, og spilleren får opplæring i å bygge by, være Gud og hva som må til for å fullføre brettet.

Eller fra en av følgende kilder:

Black & White 2 har vært i salg i Norge siden 13. oktober. For mer informasjon om spillet, anbefaler vi en titt på vår anmeldelse.

Siste fra forsiden