Bli action-regissør

Just Cause 2 får Youtube-funksjon.

Utgiveren Square Enix kunngjorde nylig at det kommende sandkasse-actionspillet Just Cause 2 vil gi deg mulighet til enkelt å kunne kringkaste dine feteste øyeblikk fra spillet til resten av verden.

Lag heftige actionscener

Funksjonen kommer kun til PS3-utgaven av spillet og går ut på at de siste 30 sekundene av spillingen automatisk tas opp ved å aktivisere funksjonen fra menyen. Deretter lagres klippet på harddisken og lastes opp på Youtube.

Det finnes også en opptaksfunksjon på hele ti minutter dersom du vil lage et mer detaljert og planlagt klipp. Dette kan man for eksempel bruke til å lage hint-videoer med forslag til veier å gå, måter å gjennomføre oppdrag på og så videre. Eller man kan bare lage en kul action-kortfilm om man ønsker det.

De beste klippene vil det bli linket til fra spillets hjemmeside, hvor brukere kan stemme på favorittene. Vinnerne vil visstnok bli belønnet med priser, uten at det presiseres hva disse er.

Just Cause 2 har en GTA-aktig bevegelsesfrihet hvor du står fritt til å løse oppdragene på din egen måte, og du kan gjøre alt fra å hoppe i fallskjerm til å kjøre båt, jagerfly og helikopter. Spillet vil inneholde mange spektakulære scener (se trailer under), så her er det bare å hente frem actionregissøren i seg.

Just Cause 2 er utviklet av svenske Avalanche Studios, som også stod bak den første tittelen. Spillet lansere til PS3, Xbox 360 og PC 26. mars i år, og det er som sagt kun PS3-versjonen som får opptaksfunksjonen.

Se hjemmesiden for mer informasjon.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden