Bli bankraner i Hei$t

Folkene bak Bards Tale jobber med Hei$t, et spill der du må rundstjele hippytidens San Fransisco.

Hei$t foregår i San Fransisco, og året er 1969. Du spiller Johnny Sutton, en fengselsfugl med flere storkriminelle i familien (inkludert faren, som ble skutt og drept "på arbeid" for noen år siden). Sammen med onkelen, Sal, vil Sutton nå gjenforene gjengen sin og gå inn i historien som tidenes største bankraner.

I tillegg til å rane banker må Sutton og gjengen hans gjøre andre jobber rundt om i byen, inkludert ran av barer, strippeklubber og pansrede pengetransporter. På denne måten skaffer de seg det økonomiske grunnlaget som trengs for å kunne ta ut enda større banker og etablissementer.

Selve ranet er imidlertid bare halve jobben. Hvis ikke du klarer å komme deg unna med helsa og byttet i behold, har det hele vært forgjeves. Politiet vil selvsagt gjøre det de kan for å stoppe dere, og dermed kan du se frem til heftige politijakter i San Fransiscos gater.

Hei$t kommer til PC, PS3 og Xbox 360, og utvikles av inXile Entertainment. De har latt seg inspirere av klassiske bankran og politijakter fra filmens verden, og forteller at de har designet spillet slik at det skal føles som om spilleren virkelig er med i en ekte Hollywood-klassiker. Spillet kommer i salg i løpet av årets fjerde kvartal, og utgis av Codemasters.

Siste fra forsiden