Bli en våpensmugler i Grand Theft Auto Onlines neste utvidelse

Rockstar introduserer «Gunrunning» i juni.

Rockstar Games

Rockstar har sluppet de første detaljene for den neste store uvidelsen til Grand Theft Auto Online. «Gunrunning» – som skal slippes i juni – retter fokuset mot nok en side av spillets kriminelle underverden, nemlig smugling av våpen.

Våpensmugling er et farlig, men lukrativt yrke.
Rockstar Games

I utvidelsen kan spillere som er lei av å være sjefer for store selskaper eller motorsykkelgjenger, ta opp jobben som våpensmugler. Det nye yrket er like lukrativt som det er farlig, og for å gjennomføre de lyssky aktivitetene trenger man selvfølgelig et skjulested.

Gunrunning introduserer derfor en haug med store, underjordiske lagerrom, som tilfeldigvis er til salgs. Disse kan huse alt fra militære kjøretøyer til utstyr for å produsere våpen, og lar spillere opprette et distribusjonsnettverk for allslags ettertraktet utstyr:

– Som beboerne i Los Santos vet er det å tjene penger det eneste som er morsommere enn kriminalitet. Dersom du velger å investere i denne nye forretningsmuligheten, vil du oppdage at byens lugubre skikkelser er villige til å betale store penger for det du kan levere, skriver Rockstar.

Enda er det mye vi ikke vet om den kommende utvidelsen, men utvikleren lover å dele mer informasjon etter hvert. Mens du venter kan du ta en kikk på de første skjermbildene fra Gunrunning, som du finner under artikkelen.

Grand Theft Auto V selger fortsatt som hakka møkk.
Rockstar har sendt ut over 80 millioner eksemplarer av det populære spillet »

Siste fra forsiden