Grand Theft Auto V har solgt nesten 80 millioner kopier

Det populære spillet rives fortsatt vekk fra hyllene.

Rockstar

Fire år etter den opprinnelige lanseringen av Grand Theft Auto V, på PlayStation 3 og Xbox 360, selger spillet fortsatt som hakka møkk. I sin nyeste finansrapport melder Rockstar-eier Take-Two at totalt 80 millioner eksemplarer av det populære spillet nå har blitt sendt ut til forhandlere.

Nye fem millioner kopier ut døra

Grand Theft Auto V nyter fortsatt stor popularitet.
Rockstar

Det er altså snakk om eksemplarer sendt til butikker, og ikke nødvendigivs solgt videre til kunder. Tallet har likevel økt med fem millioner siden den forrige rapporten, fra febaruar, noe som tyder på at spillet fortsatt rives vekk fra hyllene.

I sin rapport bekreftet Take-Two at Grand Theft Auto V, og da spesielt spillets flerspillerdel, fortsetter å være en stor inntektskilde for selskapet.

Ellers fikk vi vite at Mafia III har solgt fem millioner kopier siden lanseringen den 7. oktober i fjor, to millioner kopier av Civilization VI har blitt solgt siden 21. oktober, mens NBA 2K17 har solgt nesten åtte millioner kopier siden 20. september.

Take-Two gjentok også Rockstars kunngjøring om at Red Dead Redemption 2 er utsatt. Mens utvikleren skrev at spillet kommer en gang til våren, fortalte Take-Two imidlertid at det er flyttet til regnskapsåret 2019. Altså vil det tidligst lanseres 1. april 2018.

Flerspillerdelen i Grand Theft Auto V får stadig nytt innhold.
I fjor introduserte Rockstar motorsykkelgjenger »

Siste fra forsiden