Red Dead Redemption 2 kommer likevel ikke i år

Rockstar utsetter lanseringen til våren 2018.

Rockstar Games

Oppdatering 24. mai: I sin nyeste finansrapport forteller Rockstar-eier Take-Two at Red Dead Redemption 2-lanseringen sklir ut i regnskapsåret 2019. Spillet kommer dermed tidligst 1. april 2018.

Opprinnelig sak følger.

Rockstar Games har flyttet lanseringen av Red Dead Remption 2 til våren 2018. Det skriver utvikleren på sine nettsider.

Se den korte annonseringstraileren for Red Dead Redemption 2 fra i fjor.(Video: Rockstar)

Oppfølgeren til cowboyspillet fra 2010 skulle opprinnelig lanseres en gang på høsten, men nå trenger prosjektet litt mer tid. Den nøyaktige årsaken bak utsettelsen er ikke kjent, og Rockstar forteller kun at spillet ikke blir ferdig i tide:

– Vi beklager dersom denne utsettelsen kommer som en skuffelse, men vi mener spill kun bør lanseres når de er ferdige. Vi gleder oss til å dele flere detaljer om spillet med dere til sommeren, forklarer teamet.

Som plaster på såret fikk vi et knippe nye skjermbilder fra det kommende spillet,s om du kan se under artikkelen.

Nye eventyr i Vesten

Etter en serie med teasere på sosiale medier ble Red Dead Redemption 2 offisielt avduket i oktober i fjor. Den korte annonseringstraileren viste mye av det som er ventet – vakre landskap, western-estetikk og hester – og Rockstar har bekreftet at spillet vil ha både en enspillerdel og en flerspillerdel:

– I tillegg til å være en storslagen fortelling om livet i Amerikas ubarmhjertige midtdel, vil spillets store og stemningsrike verden også legge grunnlage for en helt ny flerspilleropplevelse, fortalte utvikleren i forbindelse med kunngjøringen av spillet.

Ellers har vi så langt fått lite å gå på, men som nevnt planlegger Rockstar å dele mer informasjon i de kommende månedene.

Moddere ville gjenskape Red Dead Redemption i Grand Theft Auto V.
Rockstar satte imidlertid en stopper for arbeidet »

Siste fra forsiden