Red Dead Redemption 2 - Nvidia DLSS

Red Dead Redemption 2 får DLSS-støtte neste uke

Kommer sammen med stor oppdatering for Red Dead Online.

Rockstar Games

Rockstar Games har kunngjort slippdato for den neste store oppdateringen til Red Dead Online. Blood Money – som den heter – rulles ut 13. juli, og ved siden av nytt innhold bringer oppdateringen også med seg støtte for Nvidia DLSS på PC.

Red Dead Redemption 2 får DLSS-støtte neste uke.
Rockstar Games

DLSS – som også kommer til hovedspillet Red Dead Redemption 2 – er kort forklart en teknologi som lar spill kjøre med flottere visuell kvalitet uten at det går hardt utover bildefrekvens.

Det er verdt å nevne at bruk av DLSS krever at man har et av Nvidias RTX-skjermkort. Disse har i det siste har vært veldig vriene å få tak i, men om du allerede har skaffet deg et er det bare å hive seg over fra 13. juli.

Blodpenger

Se traileren for Red Dead Online: Blood Money. (Video: Rockstar Games)

For Red Dead Online-spillere lokker Blood Money med en tur ned i spillets kriminelle underverden. Her tar man jobb hos sleipingen Guido Martelli, og får prøve seg på en ny jobbtype som selvforklarende nok går under navnet «Crimes».

Ellers varsler Rockstar lanseringen av fire nye sesongpass-løsninger. Hvert av passene koster 25 gullbarrer, som man kan tjene inn igjen ved å fullføre de medfølgende utfordringene. Alt dette vil slippes med jevne mellomrom i løpet av de neste ukene og månedene.

Du kan se en sniktitt på Blood Money-oppdateringen i traileren til høyre i artikkelen.

LES OGSÅ: Rykte: – Grand Theft Auto VI skal komme ut i 2025, og kan ha et bykart som endrer seg over tid, ikke ulikt Fortnite »

Siste fra forsiden